Τάνια Κικίδη

Η Τάνια Κικίδη επί σκηνής τραγουδά κομμάτια από τον νέο της δίσκο Rock’ n Roll Paradise αλλά και παλιές της επιτυχίες. Μαζί της τα εκ Χαλκίδας «Τρελά Νερά», μπάντα με ανεξάντλητη ενέργεια.

Προπώληση: 10€ (Viva, Θέατρο Χαλκίδας – Βενιζέλου 6)

Ταμείο Θεάτρου: 12€

Mosaic

Εναλλακτικό μουσικό σύνολο το οποίο ερμηνεύει συνθέσεις με επιρροές από την παράδοση της Αν. Μεσογείου  και της τζαζ. Το Ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει επιλεγμένα τραγούδια για την ξενιτειά και τον έρωτα τραγούδια.

Είσοδος ελεύθερη

Μουσική Πατρίδα

21 τραγούδια των πιο σημαντικών συνθετών μας, Χατζηδάκις, Θεοδωράκης,  Μαρκόπουλος, Λάγιος, Ανδριόπουλος και όχι μόνο. Συνθέσεις με ιδιαίτερη θέση στις καρδιές και στις μνήμες μας, μέσα από την ερμηνευτική δύναμη και την ξεχωριστή ευαισθησία της Δάφνης Ζουρνατζή. Μαζί της ο Κώστας Νέλλας Κλασσική κιθάρα.

Είσοδος ελεύθερη

Οδύσσεια μετά την Οδύσσεια

Ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης παρουσιάζουν μουσική συναυλία έχοντας αφορμή την Ομήρου Οδύσσεια μεταφρασμένη σε κριτική διάλεκτο και την μετάφραση της Οδύσσειας του Νίκου Καζαντζάκη.

Εισιτήριο: 10€ (προπώληση Viva, Θέατρο Χαλκίδας – Βενιζέλου 6, Ταμείο Θεάτρου)

Παναγιώτης Μάργαρης: Πρελούδιο στον έρωτα

Το πρελούδιο του έρωτα σηματοδοτεί ένα διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.

Προπώληση: 13€ (Ticket Services, Viva, Θέατρο Χαλκίδας – Βενιζέλου 6, Καφενείο ΡΕΞ – Τζιαρντίνη 1, Γαλατικό Χωριό, Μητροπολίτου Βασιλείου 58)

Ταμείο Θεάτρου: 15€

Φωτεινή Βελεσιώτου

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. Μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης. Μαζί της ο ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Εισιτήριο: 12€ (Viva, Θέατρο Χαλκίδας – Βενιζέλου 6 και Ταμείο Θεάτρου)

Δημήτρης Αϊβαλιώτης «Η φωνή σου ηχώ»

Ο Χαλκιδέος Καλλιτέχνης Δημήτρης Αϊβαλιώτης και η παρέα του ανοίγει το φεστιβάλ με τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο αλλά και άλλα γνωστά λαϊκά, παραδοσιακά τραγούδια.

Προπώληση: 10€ (Viva, Θέατρο Χαλκίδας – Βενιζέλου 6)
Ταμείο θεάτρου: 12€